Op zoek naar een professionele behanger? Tom Dullaert heeft ervaring met alle behangsoorten
Steek uw muren in een nieuw kleedje

Behangen heeft de voorbije jaren weer aan populariteit gewonnen. Het is een fijne manier om gehavende muren beter te verstoppen, maar ook om een warmere uitstraling te geven aan uw woning. Dankzij een ruime keuze vindt u bovendien zeker behangpapier dat bij uw woning past.

Snel en efficiënt behangen

Op zoek naar een behanger in Stekene voor al uw behangwerken? Neem contact op met Schilderwerken Tom Dullaert. We komen met plezier langs en geven advies op maat. Zo overlopen we met u de verschillende soorten behang (glasvezel, tasso, fotobehang, renovatievlies,...) en bekijken we welk behang het best gebruikt wordt voor uw muren.

Van klassiek tot retro en modern

Voor elk type woning is er wel gepast behang. Houdt u van grote prints die uw woning een retro uitstraling geven of verkiest u behang om nadien te schilderen in strakke kleuren? Met of zonder accentmuur, wat u ook wenst, dankzij onze professionele aanpak zien uw muren er stralend uit.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan zeker enkele van onze referenties en laat u overtuigen. Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op. Onze behanger is werkzaam in een straal van 40 km rond Stekene.

Heeft u een vraag?

contact